Projekti

Zeleni pojas 2016.
Nakon detaljnog vrednovanja projekata pristiglih na ovogodišnji natječaj Zeleni pojas, stručna komisija sastavljena od predstavnika relevantnih fakulteta, neovisnih stručnjaka za održivi razvoj te predstavnika Ininog Sektora održivog razvoja i zaštite zdravlja, sigurnosti i okoliša te Sektora korporativnih komunikacija odabrala je 17 pobjedničkih ideja koje će biti provedene u nadolazećem razdoblju uz financijsku podršku Ine u ukupnom iznosu od 340.000 kuna te pomoć Ininog Kluba volontera.
Spajalica
Projekt spajalica dio je šire inicijative „Prostor za vaše ideje“ pokrenute u rujnu prošle godine, u sklopu Ininog društveno odgovornog rada, s ciljem da se odabrane nekretnine koje su u vlasništvu kompanije ustupe na korištenje udrugama i pojedincima koji će svojim radom nastaviti doprinositi kvaliteti života lokalne zajednice.
Razminiranje Hrvatske
INA se sustavno uključila u rješavanje ovog problema, među prvima u Hrvatskoj. Surađujući sa Zakladom za humanitarno razminiranje Hrvatske „Hrvatska bez mina“ i Hrvatskim centrom za razminiranje INA je od 2011. godine do danas donirala 1,8 milijuna kuna.
Odaberite jezik: