Postanite dio tima
Ambiciozni ste i želite pokazati svoje sposobnosti i znanja radeći s vrhunskim stručnjacima? Postanite dio Ininog poslovnog tima i ostvarite svoje ciljeve!
 
Kao jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj pružamo Vam mogućnost profesionalnog razvoja u poticajnom i dinamičnom okruženju te priliku da budete dio promjene.

Jeste li vi idealan Inin zaposlenik?

S obzirom na našu veličinu i kompleksnost te široki spektar aktivnosti kojima se bavimo, potrebni su nam zaposlenici različitih profesija i obrazovanja. Svjesni smo da se svaka priča o uspješnoj tvrtki temelji na radu, poduzetnosti i kreativnosti zaposlenika. Bit ulaganja jest ne ulagati samo u tehnologije i inovacije, nego i u sustave za razvoj kompetencija koji će stvoriti okruženje u kojem svaki pojedinac ima priliku iskazati svoje talente, umijeća i ideje.

INA od svojih zaposlenika traži maksimalno zalaganje, preuzimanje inicijative i rizika, prilagođavanje promjenama, donošenje odluka, suradnju i rad u timu, brzu razmjenu informacija, povjerenje, poštivanje kupaca, dobavljača, kolega, prihvaćanje odgovornosti i sudjelovanje u zajedničkim akcijama, praćenje radne uspješnosti...

Najvažnija dužnost naših menadžera je da omoguće maksimalan razvoj i korištenje ljudskih potencijala kao najvažnijeg resursa i izvora konkurentske prednosti Ine.

INA u okviru svojih poslovnih aktivnosti posebnu pažnju poklanja edukaciji i stručnom usavršavanju svojih radnika koji se već nalaze na menadžerskim pozicijama te mladih perspektivnih radnika. U tom smislu surađuje s obrazovnim institucijama koje zadovoljavaju najviše standarde.
Naša je filozofija učiti cijeloga života.