YouTube

3.150,00 kn
Okvirno. € 414,47
0,00 %
Promjena

Trgovina na malo

Segment djelatnosti trgovina na malo upravlja mrežom od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i susjednim zemljama. U tijeku je projekt modernizacije i revitalizacije mreže benzinskih postaja, što uključuje novi vizualni identitet pod nazivom Plavi koncept, kojim nastojimo zadovoljiti najviša očekivanja potrošača i učiniti Inine benzinske postaje prvim izborom kupaca.

Tijekom 2010. godine uveli smo duž cjelokupne maloprodajne mreže EURO V goriva: Eurosuper 95 BS, Eurodizel BS te Eurosuper 98 BS, visokokvalitetna goriva koja u potpunosti zadovoljavaju europske standarde EN 228 i EN 5590. Uveli smo i aditivirana CLASS goriva sukladna zahtjevima najsuvremenijih vozila.
 
Osim visokokvalitetnih goriva INA svojim kupcima nudi i robu široke potrošnje, kao i dodatne usluge, a najbolji dokaz kvalitete poslovanja i usluge je brojka od više od 178.000 korisnika koji svakodnevno posjete naše benzinske postaje.

Najvažnije aktivnosti u 2014.
  • Uvođenje novog modela upravljanja na 17 benzinskih postaja.
  • Modernizirane dodatne 22 benzinske postaje, što znači da je do sada modernizirano ukupno dvije stotine benzinskih postaja.
  • Rast kategorije negoriva povjeren je novoorganiziranom timu za upravljanje kategorijama negoriva, s ciljem unapređenja aktivnosti i usluga koje će ojačati identitet i ugled kompanije, kao i vjernost kupaca.